Creative Croissants, c'est moi!

Ik ben Cécile van de Nadort (1979) en het creatieve brein achter Creative Croissants. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen. Ik ben een van oorsprong Belgische creatieveling en ben 18 jaar management assistente geweest. De drang om mijn creativiteit te kunnen uiten in interieur vormgeving werd steeds groter, daarom besloot ik om de vakopleiding binnenhuisarchitectuur te volgen en een sprong in het diepe te wagen.

Mooie en serene interieurs, met een (soms gekke) twist en oog voor detail maken mij gelukkig. Die interieurs ontstaan door eenheid, rust en het aanbrengen van persoonlijke elementen. Een twist aanbrengen kan door gebruik te maken van onverwachte elementen en kleuren. Dat kan door gebruiksvoorwerpen een andere functie te geven, het combineren van oud en nieuw, een beetje design, mooie planten maar vooral de persoonlijke eigenheid in te brengen en te bewaren.

Naast mijn passie voor interieur, is er ook het studio/designwerk. Potlood en papier is altijd een passie geweest. Sinds kleins af aan, uren aan tafel gezeten met mijn potloden, verf, papier,… Altijd creatief bezig. Van waterverf tot handletteren. Ik vertaal graag emoties, teksten, mooie beelden met haar potloden. Het ontwerpen van quotes met bepaalde thema’s is dan ook een van mijn activiteiten.

Mijn passie voor tekenen zet ik ook om in Creative Storytelling. Bij een bijeenkomst, wordt er “live” getekend, quotes opgeschreven, emoties,… waardoor er op het einde van de bijeenkomst een getekend overzicht ontstaat van wat er gezegd is.

Ik laat mij hierbij inspireren door een diversiteit aan interieurs, natuur, bloemen, reizen, cultuur en het alledaagse leven. Ik deel graag mijn wooninspiratie met jou op Pinterest en Instagram!

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

En waar de naam Creative Croissants vandaan komt? Dat leg ik nog heel graag uit…