Heb je geen idee wat je met je interieur aan moet? Probleem om de juiste sfeer te creëren?  Zit het plaatje in je hoofd hoe je interieur eruit moet zien, maar heb je geen idee hoe je dit vorm moet geven? En wil je daarom een inspirerend interieurontwerp?

Onderstaande pakketten zijn bedoeld om je een beeld te geven van de mogelijkheden.

QUICK STYLING

Heb jij een praktische interieur vraag? Dan is wellicht het startpakket iets voor jou. Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Welke kleur verf past er goed op deze muur?
  • Hoe maak in mijn woonkamer gezelliger?
  • Is deze meubelindeling wel ideaal of is er ook een andere indeling mogelijk?
  • Hoe maken we een gezellige speelhoek voor onze kinderen?

En zo zijn er nog veel meer praktische woonvragen.

Wat krijg ik bij een startpakket?

Bij het startpakket kom ik als eerste bij je thuis. Samen bekijken we de desbetreffende ruimte en bespreken we je interieurvraag. Ter plekke geef ik praktische tips die ik vervolgens uitwerk in een interieuradvies. In dit interieuradvies beschrijf ik alles wat we besproken hebben inclusief eventuele kleurcodes en links naar (web)winkels waar producten te koop zijn.

De kosten voor een Quick Styling bedragen €175,- inclusief BTW

Wil je meer?

Praktische interieur vragen worden bij een startpakket beantwoord. Heb je een complexere vraag of behoefte aan verdere uitwerking van het interieuradvies? Upgrade dan met een ontwerppakket. Twijfel je welk pakket het beste bij jouw woonprobleem past? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier.

ONTWERPPAKKET

Heb jij een complexere interieur vraag? Dan is wellicht het ontwerppakket iets voor jou. Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Hoe kunnen we ons huis het beste inrichten? Welke kleuren op de muur, welke meubels etc. Kun jij een totaalontwerp voor ons maken?
  • Welke meubels passen het beste in mijn nieuwbouwwoning?
  • Mijn partner en ik gaan samen wonen, maar we komen er niet uit omdat onze smaken zo verschillen. Hoe kunnen we ons huis toch naar smaak van beiden inrichten?
  • Overdag is mijn huis mooi, maar ’s avonds als het donker is, klopt het niet meer. Kan je helpen bij een verlichtingsplan?

En zo zijn er nog veel meer woonvragen.

Wat krijg ik bij een ontwerppakket?

Ook bij het ontwerppakket kom ik eerst bij je thuis en bespreken we het probleem en wat je wensen zijn. Vervolgens ga ik aan de slag met een interieurontwerp aangevuld met (3D) ontwerpen. Denk aan het meubelplan, kleur- en materiaalplan, verlichtingsplan of stylingplan. De plannen worden zoveel mogelijk 3D uitgewerkt en geven een heel realistisch beeld van hoe het er straks uit komt te zien.

De kosten voor het ontwerppakket starten bij €350,- inclusief BTW per ontwerp.

Wil je meer?

Een uitgewerkt ontwerp kun je vervolgens zelf uitvoeren. Wil je hulp bij het uitvoeren van een ontwerp? Upgrade dan met een uitvoerpakket. Twijfel je welk pakket het beste bij jouw woonprobleem past? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

UITVOERPAKKET

Na het advies is het natuurlijk ook mogelijk om de styling van jullie leefruimte door mij te laten coördineren en uitvoeren. Samen bepalen we de exacte meubels, materialen en accessoires. Vervolgens ga ik (in overleg met jullie) aan de slag om goede deals te sluiten en de juiste meubels en accessoires in te kopen en eventuele tussenpersonen aan te sturen (denk aan schilders, klusjesmannen, meubelmakers bijvoorbeeld). Uiteraard kunnen we ook samen naar meubelzaken; hiervoor zal ik een voorselectie maken op basis van het plan, zodat we snel ter zake kunnen komen. Ik zorg ervoor dat alles gerealiseerd wordt volgens het interieurontwerp.

Heb je interesse in dit pakket? Ik maak graag een offerte voor je op maat.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele reiskosten (buiten een straal van 30 km rond Gorinchem €0,35 per km). Bij reistijden langer dan een uur wordt reistijd in rekening gebracht.

Zakelijk
Het inrichten van een werkplek of werkruimte vereist een andere kijk op interieur dan een project in particuliere sfeer. Is jullie kantoor aan een frisse look toe of open je binnenkort een winkel of horeca gelegenheid en wil je eens sparren over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met mij op cecile@creativecroissants.nl